Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse. 
Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse.  (Foto: )

Avond4Daagse zoekt vrijwilligers

Deventer - Op 13 mei 2019 gaat de 75ste AvondVierdaagse Deventer van start met als sluitdag 16 mei. De laatste wandeldag zal opgeluisterd worden met muziek.

De voorbereidingen voor dit evenement, met ruim 3.500 deelnemers het grootste (meerdaagse) sportevenement van Deventer, zijn in volle gang. ,,Elk jaar neemt het aantal deelnemers aan de avondvierdaagse nog toe. Om alles in goede banen te leiden zijn wij naarstig op zoek naar meer vrijwilligers, die ons bij kunnen staan", aldus Harry Muilerman, voorzitter Stichting Avondvierdaagse Deventer.

,,Voor het uitzetten, bewegwijzeren en controleren van de routes zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die in het bezit is van een scooter. Bovenal is het van groot belang dat wij over genoeg verkeersregelaars beschikken om de ruim 3500 wandelaars, voornamelijk kinderen, zo veilig mogelijk te laten deelnemen."

Voor het evenement volgt men een korte (digitale) cursus om verkeersregelaar te mogen zijn tijdens de vierdaagse. Ook vrijwilligers die niet alle dagen beschikbaar zijn, kunnen zich aanmelden. ,,Een paar uurtjes van de vrije tijd maakt het voor veel kinderen mogelijk aan een leuke en vooral veilige Avondvierdaagse deel te nemen."

Wie belangstelling heeft kan voor 22 februari contact opnemen met Harry Muilerman, telefoon 06 – 53 32 99 60 of via email speeltuindriehoek@concepts.nl.

Graag bij opgave vermelden:
• Naam / Adres / Postcode / Woonplaats
• Email adres / Telefoonnummer
• Geboortedatum
• Welke avonden tijdens de avondvierdaagse je beschikbaar bent

Meer informatie is te vinden op de website

www.deventeravond4daagse.jimdo.com

Meer berichten