Jeugdtoernooi voor schaatsers in Scheg

Deventer - Al wil het winterse weer in Nederland nog niet echt komen, in de Scheg houdt SportiefOost.nl zaterdag 16 februari haar jaarlijkse Perplex jeugdtoernooi op de Deventer kunstijsbaan De Scheg.

Clubs komen uit bijna alle delen van Nederland om mee te doen. Voor elke leeftijdscategorie zijn er voor de beste 3 jongens en meisjes medailles te verdienen, deze zijn beschikbaar gesteld door Meestersport. En elk jaar is het weer spannend welke club als beste eindigt in het verenigingsklassement.

Speciaal is dat er in teamverband tijdens de Team Sprint gestreden wordt voor de titel voor zijn of haar club. Schaatsen is niet alleen een individuele sport. Er zijn steeds meer onderdelen, waarbij samenwerking is vereist. En voor de toeschouwer zijn deze onderdelen een spektakel om te zien. Rond 20.30 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden in het schaatscafé van de Scheg. Iedereen is van harte welkom op de ijsbaan in Deventer. Het toernooi begint om 17.30 uur. De toegang is gratis.

Sportiefoost is de vereniging voor schaatsers uit de hele omgeving. Voor zowel de jeugd als voor volwassenen zijn er trainingsgroepen op diverse niveaus. Sinds vijf jaar biedt de club ook trainingen aan kinderen met een beperking. En schaatsers trainen niet alleen in de winter. In de overige maanden zijn er loop, fiets - en skeelertrainingen. Lijkt het schaatsen je ook leuk, dan kun je 2 proeflessen volgen. I

www.sportiefoost.nl

Meer berichten