Foto:

Opel Broekhuis nieuwe hoofdsponsor schoolvoetbaltoernooi

Deventer - Opel-dealer Broekhuis Deventer is de nieuwe Toernooisponsor van het jaarlijkse Leo Halle Schoolvoetbaltoernooi in Deventer.

Vestigingsdirecteur Arjen Rozema tekende woensdag de sponsorovereenkomst met voorzitter Frans de Vries van de Deventer Schoolvoetbalcommissie. Die toonde zich blij met de nieuwe sponsor en kondigde aan dat de sponsorgelden niet alleen ten goede komen aan de jeugdige voetballers. "We overleggen ook met de Deventer Scheidsrechtersvereniging om bij te dragen aan het opleiden van jeugdige scheidsrechters."

Broekhuis is al enkele Jaren veldsponsor van het toernooi. Toen Arjen Rozema hoorde dat de organisatie een nieuwe Toernooisponsor zocht, was hij er snel bij. "We steunen graag de jeugd. Maar we gaan ook iets leuks doen tijdens het toernooi, want sponsoren is voor ons meer dan een spandoek of een vlag ophangen. Wat het is houden we nog even geheim maar het wordt iets leuks waarmee deelnemers ook iets kunnen winnen." Voorzitter Frans de Vries verwacht nog veel inschrijvingen deze week want inschrijven kan nog tot 16 februari, www.deventerschoolvoetbal.nl

Meer berichten