Paul Sinha
Paul Sinha

Paul Sinha en JoeyAK in het Burgerweeshuis tijdens frisfeest LetsGo

Deventer - Op 1 maart vindt de zesde editie van frisfeest LetsGo plaats. LetsGo is dé uitgaansavond in Deventer voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar en is in 2017 opgezet door leerlingen van het Stormink. 

LetsGo is in het leven geroepen als een eerste en veilige kennismaking met het uitgaansleven. Het Burgerweeshuis opent haar poorten voor de jonge bezoekers om ze een onvergetelijke avond te bezorgen vol nieuwe hits, toffe DJ's en artiesten. Voor de editie op 1 maart staan zanger Paul Sinha en rapper JoeyAK op het programma.

Voor en door jongeren
Vanuit cultuureducatie project DO-IT! krijgen scholieren de kans hun eigen uitgaansavond te organiseren. Voor de aankomende LetsGo editie is het Burgerweeshuis de samenwerking met de Marke aangegaan. Binnen het profielvak 'dienstverlening en producten' gaan leerlingen aan de slag met het organiseren van een evenement. Het traject startte met een rondleiding door het Burgerweeshuis en workshops podiumtechniek, programma, PR en horeca. Daarna gingen de scholieren zelf aan de slag met het bedenken van het programma, het thema, alcoholvrije cocktails en de promotie van LetsGo. Tijdens het evenement staan de jongeren zelf achter de bar, en de licht- en geluidstafel. 

Paul Sinha
De uit Deventer afkomstige zanger Paul Sinha begon op jonge leeftijd met het schrijven van tracks. Eerst als rapper, maar de laatste jaren ligt de focus meer op zang. Zijn persoonlijke teksten combineert Paul dansbare muziek, die hij sinds enkele maanden zelf produceert. Zijn nieuwe single 'Mijn Girl' is de titeltrack van de film 'Brugklas' die 6 februari in première ging. Paul staat op het punt zijn stempel op de Nederlandse muziekwereld te drukken met zijn dansbare poppy muziek. 

JoeyAK
De jonge hiphopsensatie JoeyAK uit Amsterdam bracht begin 2018 zijn debuut-EP 'Luitenant' uit – met daarop featurings van onder meer Sevn Alias en Boef, en belandde daarmee op nummer vijf in de Album Top 100.  Joey is een product van de straat. Hij rapt wat hij leeft, en misschien nog wel belangrijker; hij leeft wat hij rapt. Ook in de rest van 2018 zat hij niet stil. Zo was hij te horen op singles van bijvoorbeeld Esko, Mario Cash en Architrackz. Met de singles 'Hoofd Heet' en 'Boonk Gang' gaf hij al wat voorproefjes van zijn nieuwe EP 'Hoofd Heet, Hard Koud', die in het najaar verscheen. 

Concert: LetsGo – Paul Sinha & JoeyAK| Datum: 1 maart 2019| Locatie: Burgerweeshuis| Tickets: €7| 20:00-00:00 | 13 t/m 16 jaar (Alcoholvrije avond)| kaartverkoop:  www.burgerweeshuis.nl 

Meer berichten