Foto:

Ontbijten in je pyjama en jeugdfilms in de vakantie

Deventer - Het is weer voorjaarsvakantie. Dat betekent dat van zondag 17 tot zondag 24 februari weer leuke kinderfilms te zien zijn in filmhuis De Keizer; Ernest & Celestine Winterpret, Maya de Honingspelen, Superjuffie en de Fabeltjeskrant. En ook deze vakantie is er weer een pyjama ontbijt.

Ernest & Celestine Winterpret (3+) is gebaseerd op de tekeningen van de wereldberoemde prentenboekmaakster Gabrielle Vincent. Speciaal voor de jonge bezoekers gaat het licht bij deze film niet helemaal uit en staat het geluid zachter. In Maya, de Honingspelen (4+) zie je de nieuwe avonturen van Maya de vrolijke bij. Na 50 jaar zijn de verhalen van Meneer de Uil terug in de nieuwe film van De Fabeltjeskrant (4+). Geniet van de avonturen van Juffrouw Ooievaar, Meneer de Raaf en Ed en Willem de Bever. Tot slot kun je ook naar Superjuffie (6+) waar juf Jossie als een groene tornado door de lucht schiet en in actie komt als dieren hulp nodig hebben.

Op woensdag 20 februari mogen de kinderen ( en natuurlijk ook de volwassenen) in hun mooiste pyjama naar het filmhuis. Er is dan een pyjama ontbijt voorafgaand aan de film over Maya de Bij.

Iedere dag kan er geknutseld worden voordat de film begint en staat er in de pauze een glaasje limonade klaar. Hou je van kleuren? Doe dan mee met de kleurwedstrijd! Deze kun je aan de kassa afhalen op downloaden via de site van het filmhuis.

Meer informatie over de films en activiteiten is te vinden op www.filmhuisdekeizer.nl en in de speciale vakantiefolder, die onder andere te krijgen is in filmhuis De Keizer. Kaartjes kopen en reserveren kan via de website en tijdens kassa-openingstijden in het filmhuis. Op werkdagen van 11.00 tot 13.00 uur kan je telefonisch reserveren via 0570 600515.

Meer berichten