Fred van Leer komt in oktober met zijn succesvolle theatershow naar de Deventer Schouwburg.
Fred van Leer komt in oktober met zijn succesvolle theatershow naar de Deventer Schouwburg. (Foto: rechtenvrij)

Fred van Leer met Leer van Fred in de Deventer Schouwburg

Deventer - Op zaterdag 12 oktober staat Fred van Leer in de Deventer Schouwburg om 20 uur. Op donderdag 14 februari gaat de kaartverkoop van start. Een hilarische avond over de do's and dont's qua kleding.

Stylist Fred van Leer komt met een eigen theatershow. De stylist is momenteel de bekendste van Nederland en met zijn show Leer van Fred Live wil hij al zijn kennis overdragen aan vrouwen. Een hilarische avond waar hij vrouwen, vriendinnen, moeders en misschien ook wel mannen de do's en dont's qua kleding gaat vertellen. Natuurlijk voorziet de bekende stylist je ook van handige tips en tricks. Je kunt je eigen verhaal kwijt want Fred luistert en adviseert. Of, zoals hij het zelf zegt: "Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is."

Op dit moment de bekendste stylist van de televisie. Hij was jarenlang coach van Hollands Next Top Model. Kleedt presentatrices en artiesten. Heeft zijn eigen YouTube-kanaal waar hij onder meer te zien is in FIP (Fred's Important People) en In bed met Fred. Daarnaast maakt hij hilarische filmpjes op Instagram waar hij momenteel 488 duizend volgers heeft en ruim 297 duizend volgers op Facebook. En binnenkort start zijn eigen programma op TLC. Als klap op de vuurpijl heeft hij ook een boek uitgebracht, met de titel Leer van Fred.

Meer berichten