Go toernooi

Deventer - Op zondag 24 februari 2019 organiseert Go Club Salland haar 8e toernooi. Deze go-club uit Deventer, met vaste speellocatie in de Fermerie aan het Muggeplein, nodigt spelers en belangstellenden uit in de Fermerie in de Deventer binnenstad.

Het toernooi bestaat uit 5 ronden, gespeeld op 1 dag. De partijen worden gespeeld met 30 minuten bedenktijd per persoon. Het toernooi is ook zeer geschikt voor de minder sterke, en de jeugdige spelers.

Inschrijven vóór 10.45 uur, de eerste ronde start om 11.00 uur. Prijsuitreiking rond 17.00 uur.

Inschrijfgeld is € 10,-.

Go is een denksport die uit Azië afkomstig is. In Nederland is een groeiende populariteit te zien van dit strategische bordspel. Vele clubs, waaronder inmiddels ook Go Club Salland, hebben hun eigen toernooi.

Go is recentelijk veel in het nieuws geweest omdat Google in staat bleek een computerprogramma te ontwikkelen dat de wereldkampioen kon verslaan. Dat je als mens nog steeds heel veel plezier aan dit fascinerende spel kunt beleven, kunt u zien of ervaren op zondag 24 februari in de Fermerie!

Kom gerust kijken, ook als u alleen een keer wilt zien wat dit spel inhoudt. Er is altijd iemand bereid om uitleg te geven.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven voor het toernooi, op www.goclubsalland.nl.

Meer berichten