voorbeeld van de ontwerpen
voorbeeld van de ontwerpen (Foto: Simone)

Zeefdruk zelf Dev-Art

Dit jaar krijgen 24 mensen de kans om een shirt te zeefdrukken met het ontwerp van een Deventer kunstenaar, tattoo artist of tape artist.

Onlangs is er een collectie t-shirts en hoodies uitgekomen bij PressOn met ontwerpen van 5 Deventer kunstenaars. Prachtig! Het shirt wordt met de hand gedrukt door onze medewerkers, wordt voorzien van een editienummer, kost 50 euro en de opbrengst van het shirt gaat voor 70% naar het 1000 kansenproject https://www.press-on.nl/1000-kansen-project.

Nu snappen wij dat zelf drukken veel leuker is. Daarom kun je nu op onderstaande dagen het shirt zelf komen drukken. Wij bereiden alles voor. Let wel: je krijgt het shirt en het ontwerp, het zeefraam, de film en de belichting, de verf en de begeleiding van ons, maar het drukken moet je echt zelf doen. De uitdaging is om al je talent mee te nemen en in 1 x het ontwerp goed op het shirt te krijgen. Na al jouw inspanningen persen wij de print voor je in het shirt en zorgen we voor het editienummer. Kosten: 35 euro. Van dit bedrag gaat 100% naar het 1000 kansenproject.

De ontwerpen van Kristjan Schwarz en Egbert Scheffer. 

6 mensen per keer, 4 x in dit jaar

We willen graag 6 mensen per keer de kans geven om een shirt te drukken. Inschrijven is daarom nodig. Daarnaast willen we je graag de ruimte geven om tot een goede druk te komen. De shirts worden zoals je op de foto ziet voor en achter bedrukt en dan heb je te maken met droogtijd. Het heeft dus tijd nodig. www.press-on.nl (zeefdrukacties)

Zaterdag 30 maart start 14.00 uur

Zaterdag 8 juni start 14.00 uur

Zaterdag 12 oktober start 14.00 uur

Zaterdag 7 december start 14.00 uur??

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@press-on.nl

Meer berichten