5 daagse training 'Verbindende Communicatie' in Etty Hillesum Centrum

Deventer - Vanaf 2019 werkt het Etty Hillesum Centrum samen met Ai-opener. Dit opleidingsinstituut is gespecialiseerd in trainingen 'Verbindende Communicatie'. In het Etty Hillesum Center in Deventer start op 8 maart een vijfdaagse training.

De manier waarop je communiceert bepaalt in hoge mate de kwaliteit van je (werk) relaties. En daarmee van de kwaliteit van je leven, zowel privé als op het werk. Verbindende communicatie maakt dat we elkaar en onszelf leren begrijpen in onze behoeften. We leren om minder snel in conflicten en misverstanden terecht te komen maar met elkaar in verbinding te komen. De bedenker van dit proces van Geweldloze of Verbindende Communicatie, Marshall Rosenberg, was onder meer geïnspireerd door Etty Hillesum in de zoektocht naar een vredelievender communicatie met elkaar.

De training is bedoeld voor iedereen die meer vanuit verbinding wil communiceren en dit wil integreren in zijn dagelijks leven. Ai-opener heeft sinds de oprichting in 2004 al zo'n 10.000 mensen getraind.

De vijfdaagse training is op 8 en 9 maart, 12 en 13 april en 10 mei 2019 en gaat gegarandeerd door. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht op www.ai-opener.nl

Meer berichten