Senioren aan de slag metPower: veerkracht op leeftijd

Deventer - POWER biedt senioren de mogelijkheid om intensief met elkaar van gedachten te wisselen, elkaar te inspireren en concrete stappen te zetten die passen bij hun nieuwe levensfase.  Dit gebeurt in een cyclus van vijf workshops die op 26 maart beginnen.

Als we ouder worden, krijgen we meer vrije tijd en daardoor meer ruimte voor onszelf. Soms zit het niet mee en zijn er vragen naar oplossingen. Maar er zijn geen algemene spelregels voor het ouder worden. Er zijn wel enkele gemeenschappelijke vragen: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik belangrijk? Met wie voel ik mij verbonden? Waar ga ik mij voor inzetten? POWER biedt hiervoor vijf inspiratie-workshops. Voor een aantal mensen leiden die tot directe plannen voor gezamenlijke activiteiten. Anderen broeden op mogelijkheden, of laten alles eerst even bezinken.

Eén van de deelnemers in het verleden drukte haar ervaring als volgt uit: "Ik heb aardige mensen leren kennen die mij geholpen hebben mezelf op de rails te zetten." Men kan zich opgeven per e-mail aan Mathilde, power@gildedeventer.nl of via de website. De workshops vinden plaats op dinsdagmiddag (26 maart, 9 en 23 april, 7 en 21mei) in een zaal dichtbij winkelcentrum Keizerslanden.  Kijk voor meer informatie op www.gildedeventer.nl.  
Van de deelnemers wordt € 30 gevraagd als bijdrage in de kosten gevraagd. Veerkracht op leeftijd is een project van het Gilde Deventer met financiële steun van de gemeente Deventer. 
 

Meer berichten