Kloosterkerk Nieuw Sion
Kloosterkerk Nieuw Sion (Foto: Harry Mulder)

Nieuw: Retraite Stilte beleven bij Nieuw Sion

Diepenveen - Op maandag 15 april (aan het begin van de Goede of Stille Week) is iedereen van harte welkom op de retraitedag 'Stilte beleven'. Deze dag vindt plaats op een unieke locatie in een prachtige omgeving, namelijk bij Klooster Nieuw Sion.

Door Harry Mulder

Wil je een dag de stilte beleven en ervaren wat dit jezelf doet? Wil je even weg van de drukte en dagelijkse beslommeringen van alledag? Meld je dan aan voor deze retraite dag. Een dag waarin aan stilte invulling wordt gegeven om dichter bij jezelf te komen in aansluiting op de goede week naar Pasen. De maximale groepsgrootte is 15 deelnemers. Wees er dus snel bij want vol is vol.

Wanneer: maandag 15 april 2019
Tijdstip: 8.00 tot 20.00 uur
Kosten: € 50,- introductieprijs (incl. ontbijt, lunch, warme maaltijd)
Opgeven? Ga naar de website: www.nieuwsion.nl/programma - ga vervolgens naar het item 'Retraite Stilte beleven', daar kun je je opgeven of mail naar activiteiten@nieuwsion.nl

Locatie: Klooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6, 7431 PJ Diepenveen

Na een intensieve verbouwing van enkele maanden is vanaf half maart het Gastenhuis weer open. Het is allemaal prachtig geworden en ademt de sfeer uit van weleer aangepast aan de eisen van deze tijd. Je kunt hier o.a. terecht voor een vergadering, een dagretraite of een meerdaagse retraite. Informeer naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar: verhuur@nieuwsion.nl

Er vinden diverse activiteiten plaats bij Klooster Nieuw Sion zoals rondleidingen, inspiratie lezen, getijdengebeden, concerten, vieringen e.d. Maar ook het huren van een ruimte voor een vergadering, een themadag of meerdaagsverblijf is mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.nieuwsion.nl en mail je verzoek naar info@nieuwsion.nl of verhuur@nieuwsion.nl.

Meer berichten