Peuteropvang bij Partou nu ook in de middag

Deventer - Peuters zijn misschien wel de mooiste, kleine eigenwijsjes op de wereld. Ze willen namelijk het liefst alles 'zelluf' doen. En dat maakt hen tot een bijzondere groep om mee om te gaan. Het ontdekken van de eigen mogelijkheden wordt op de peuteropvang aan de Groenewold volop gestimuleerd. Spelenderwijs geven zij vaardigheden mee die een peuter straks als kleuter nodig heeft. Dat doet Partou in nauwe samenwerking met de Borgloschool volgens een doorgaande leerlijn.

Er zijn steeds meer peuters in Deventer en de vraag naar fijne peuteropvang neemt toe. Bij Partou Groenewold geven ze alle peuters uit de omgeving graag een fijne plek. Of dat nu is in de ochtend óf de middag. Vanaf 1 april kunnen ouders voor fijne en inspirerende peuteropvang ook in de middag bij Partou terecht voor peuteropvang. Daarmee wordt het huidige aanbod kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang uitgebreid. Op de peuteropvang wordt gebruik gemaakt van het VVE-programma van Puk&ko. Dit programma wordt ondersteund met LOGO3000, een uitgebreid programma voor de ontwikkeling van de woordenschat.

Laura Auping – vestigingsmaanger: "Elke dag zien wij hoe waardevol het is voor peuters als zij naar de peuteropvang komen. Ze leren allerlei andere dingen dan thuis, spelen met vriendjes en leren veel nieuwe woorden. Daarnaast raken de peuters al vertrouwd met het mooie pand, waar zij later naar school kunnen. Een kans die we alle peuters uit de buurt gunnen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden