Workshopproeverij

Deventer - Het Vrijwilligerscollege houdt op donderdag 28 maart een unieke " workshopproeverij"  voor alle vrijwilligers in Deventer.

Op deze dag kunnen vrijwilligers gratis kennis maken met verschillende workshops en is tevens de aftrap van het nieuwe workshopseizoen van het Vrijwilligerscollege. De workshopproeverij wordt gehouden in de Openbare Bibliotheek, Stromarkt 18. 
Inloop 17.00 uur; start eerste workshops 17.20 uur; eindtijd 21.30 uur

Er worden op 28 maart verschillende workshops aangeboden, o.a. over begeleiden van vrijwilligers, grenzen aangeven, hoe herken je dementie?, rolstoel wandelen, creatief schrijven,  hoe zet ik kinderactiviteiten op? en nog veel meer… Al deze workshops worden gegeven door ervaren vrijwilligers die hun kennis gratis aanbieden aan andere vrijwilligers. Kosten: gratis voor vrijwilligers. Inschrijven is mogelijk via de website van de Vrijwilligerscentrale: 
http://www.vrijwilligersstad.nl/templates/cursus.net?c=63&m=586
 
Het Vrijwilligerscollege is een project van de Vrijwilligerscentrale Deventer. Voor vragen over de workshopproeverij kunt u telefonisch contact opnemen met Kariene Bottichio telefoon:0570-615805 of e-mail: karienebottichio@vcdeventer.nl.

Meer berichten