Het Loket van Mogelijkheden helpt ideeën verder

Deventer - In een bruisende stad als Deventer worden regelmatig ideeën en initiatieven bedacht. Soms komt het voor dat u niet weet wat de volgende stap is of hoe het idee ten uitvoering gebracht kan worden.

Het Loket van Mogelijkheden (LvM) biedt daarom een helpende hand: door de belofte te doen om u altijd één stap of één contact verder te helpen. Een goed gesprek staat ook altijd centraal! Wij bieden u actuele kennis van zaken en een frisse blik op stedelijke vraagstukken. Door het brede netwerk van het LvM kan de vraagsteller gemakkelijk verder worden geholpen.

Even voorstellen wie ‘wij’ zijn: Mathijs Mulder (student Stedenbouwkundig Ontwerpen, Saxion), Max Merza (student Stedenbouwkundig Ontwerpen, Saxion), Lisanne Bootsveld (student Sociaal Juridische Dienstverlening, Saxion), Jasper Diesveld (student Bestuurskunde, Saxion) en Karijn Lodewijks (student Bestuurskunde, Saxion). Wat zijn dan deze stedelijke vraagstukken waar het Loket bij helpt? Dit is bijvoorbeeld het aanleggen van een speeltuin in uw woonwijk of overlast van fietsparkeren bij u in de straat.

Uniek aan het Loket van Mogelijkheden is dat het idee niet wordt overgenomen door professionals of de gemeente, maar in handen blijft van de initiatiefnemers. Het Loket wil graag de ideeën en initiatieven ondersteunen en een duwtje in de goede richting geven.

Daarom organiseren zij op woensdag 27 maart van 14:00-16:00 een draaidag in de bibliotheek van Deventer. Men kan langskomen om eens kennis te maken met het Loket of om uw idee ter sprake te brengen.

Mocht u zelf iemand zijn of iemand kennen en niet weten hoe u nu verder moet? Schroom niet en neem dan contact op met het Loket van Mogelijkheden! Dit kan via ons e-mailadres: mail@loketvanmogelijkheden.nl. Wij gaan graag eens met u om tafel om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

www.loketvanmogelijkheden.nl

Meer berichten