Peuters van Peuterspelen Kolmenscate zijn aan het bakken
Peuters van Peuterspelen Kolmenscate zijn aan het bakken (Foto: A. Alberts)

Kinderen in actie voor Kika

Deventer - Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Organisatie Kika is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar alle vormen van kinderkanker. Kika heeft de volgende actie bedacht: 'Bakken voor Kika'.

Kinderopvang De Company doet met alle kinderen van het kinderdagverblijf, peuterspelen en de verschillende BSO locaties mee aan deze actie. Vanaf maandag 4 tot en met vrijdag 29 maart wordt er gebakken voor Kika. Iedere week bakt één van de vier locaties gezonde lekkernijen en deze worden door de kinderen aan de ouders aangeboden voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst gaat uiteraard naar Kika.

Deze week waren de kinderen van de locatie Kolmenscate aan de beurt om te bakken. ’s Ochtends maakten de kinderen van Peuterspelen gezonde cupcakes en 's middags werd er bananenbrood gebakken door de bso kinderen. Als echte bakkers gingen de kinderen vol enthousiasme aan het bakken!

De locaties zijn mooi ingericht voor de verkoop van de lekkernijen en de collectebus staat klaar. Doneren voor Kika kan ook via: https://www.actievoorkika.nl/de-company-bakt-voor-kika. PLUS Hoffman heeft de benodigdheden van de gezonde lekkernijen beschikbaar gesteld, waarvoor dank! 

Meer berichten