Foto: Martin van Welzen

Lidl heropent vernieuwde winkel in Deventer

Deventer - Supermarktketen Lidl opent op woensdag 27 maart de vernieuwde winkel aan de P. de Hooghstraat in Deventer. Na een grote verbouwing kunnen klanten hier vanaf deze dag weer terecht voor alle dagelijkse boodschappen.

Ruim drie maanden geleden startte Lidl Deventer met de verbouwing en de uitbreiding van de winkel. ,,De vernieuwde winkel is verruimd en om beter aan te sluiten op de wensen van de klant beschikt de winkel over een warme bakkerij. De warme bakkerij zorgt iedere dag voor een heerlijke geur en een ruim assortiment aan verse broodjes, van zoet tot hartig. Onze winkel is erg mooi geworden. Samen met mijn team nodig ik iedereen van harte uit om ons compleet verbouwde winkel te bezoeken", aldus supermarktmanager Lisanne.

Geen sigaretten en tabak
De winkel aan de P. de Hooghstraat is de tweede supermarkt in Deventer waar geen sigaretten en tabak wordt verkocht. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af, in nieuwe Lidl winkels worden geen sigaretten meer verkocht. Lidl geeft aan dat de trend in Nederland duidelijk richting rookvrij gaat. De supermarkt merkt deze ontwikkeling aan de kassa en vindt het een logische stap om deze trend te ondersteunen door de verkoop af te bouwen.

Op de dag van de opening ontvangen klanten rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Met deze prijs wordt de winkel om 09.00 uur feestelijk geopend. De eerste 100 klanten ontvangen een gratis boeket bloemen en bovendien is er tijdens deze dag voor iedereen een gratis bigshopper. Gedurende de hele week zijn er feestelijke openingsacties en mooie non-food aanbiedingen.

Meer berichten