Ruud van Wee tijdens Alpe d'HuZes afgelopen jaar
Ruud van Wee tijdens Alpe d'HuZes afgelopen jaar (Foto: Big Challenge)

Bier proeven voor het goede doel

Deventer - Deventenaar Ruud van Wee neemt dit jaar voor de vierde keer deel aan Alpe d’HuZes. In de aanloop organiseert hij op vrijdag 5 april een bierproeverij, gevolgd door een feestavond. Locatie is het Hovenhuus, Leliestraat 27 te Deventer. De bierproeverij begint om 19.30 uur waarbij er verschillende Nederlandse en buitenlandse bieren te proeven zijn . Ook worden er alcoholvrije bieren aangeboden.

De kosten voor de proeverij zijn €20 per persoon. In verband met de organisatie: geef je tijdig op voor deze bierproeverij! Aanmelden kan tot 30 maart, via mail: ruud.vanwee@gmail.com of bel 0651-082620. Geef ook aan als je mee wilt doen met de alcoholvrije proeverij.

Na afloop van de proeverij is er nog een gezellige feestavond met geweldige vijf-koppige coverband “Pink Skies” optreden. Zij zullen beginnen met optreden om 21.00 uur. Deze band zorgt voor een mooie mix van evergreens, meezingers tot nummers waarbij je niet stil kunt blijven staan. Waarbij rock en ook blues voorbij komen. De feestavond is vrij toegankelijk.

Ruud van Wee fietst dit jaar voor de vierde keer mee met Alpe d’HuZes. “Mijn beide ouders zijn overleden aan kanker. Nadat ook een goede vriend op 48-jarige leeftijd overleed en een fijne collega heb ik in 2013 voor het eerst mee gedaan. Ik wilde mijn gevoel van onmacht over die rotziekte en die gevolgen ervan omzetten in kracht en daden. Dus ben ik gaan fietsen”, vertelt Ruud.

In de afgelopen jaren verzamelde Ruud ruim €15.000 op en hij is nu hard bezig om daar €20.000 van te maken. “Waarom ik toch weer voor de vierde keer die berg op ga fietsen? Omdat veel mensen daar bezig zijn met een doel: een eind maken aan het feit dat naasten een ongelijke strijd moeten aangaan met deze ziekte. Samen met uw steun komt de dag dichter bij dat kanker een ziekte wordt waar je niet meer aan sterft. Maar waar je oud mee kunt worden.”

Ruud van Wee steunen? Dit kan via www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ruudwee

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden