Zangeres Judith Nijland
Zangeres Judith Nijland (Foto: Onbekend)

Taste of Jazz brengt de muziek van ABBA

Deventer - Op zondagmiddag 21 april brengt zangeres Judith Nijland met haar band een ode aan de onvergetelijke muziek van ABBA.

Iedereen kent de de liedjes waarschijnlijk allemaal. Maar niet in de uitvoering zoals ze deze zondag klinken: ze zijn flink onder handen genomen en van een jazzy touch voorzien.

Waterloo als jazzballad? Money, Money, Money in swing? Dancing Queen, maar dan heel anders! Dit concert wordt een feest van herkenning met heel veel verrassende momenten.

Judith Nijland studeerde jazz-zang aan het conservatorium in Den Haag en heeft inmiddels vijf cd’s op haar naam staan. Haar stemgeluid wordt vaak met dat van Karen Carpenter vergeleken. Ze toerde de afgelopen jaren door heel Europa, Thailand, Australië, Indonesië en Japan. En samen met haar steengoede muzikanten maakt ze van ieder optreden iets unieks dat je niet wilt missen.

Bezetting: Judith Nijland - zang, Tico Pierhagen - piano, Pieter Althuis - contrabas, TBA - drums.

Locatie: de Bibliotheek, Stromarkt 18 Deventer. Aanvangstijd: 15.30 uur. Kaarten zijn te koop op www.tasteofjazz.nl of tegen een meerprijs aan de kassa. Entree €10,00 voor volwassenen, jongeren en studenten €2,50, kinderen t/m 12 jaar gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden