Marcel Verreck schrijft 'Feest!': nieuw extra deel serie De zeven Deventer moordzaken

Deventer - Op zaterdag 13 april, aan de vooravond van de jaarlijkse IJsselloop, wordt om 16.15 uur in Boekenpaleis Praamstra de nieuwe Deventer literaire thriller Feest! aan publiek en pers gepresenteerd.

Dat zal, zoals ook bij eerdere delen van De zeven Deventer moordzaken het geval was, vergezeld gaan van vrolijke noten. Zo wordt het speciaal voor het 1250-jarig bestaan geschreven Feestlied ten gehore gebracht. Dat speelt, evenals de rijke Deventer geschiedenis, een belangrijke rol in dit nieuwe moordverhaal van Marcel Verreck.

Terwijl inspecteur Martin Taal en zijn collega Charlotte Groot Kormelink trainen voor de jaarlijkse IJsselloop, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Dan wordt het feestjaar verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende evenementen. Hoe leuk is het jubileumjaar nog? Waarom wordt de historische stad Deventer zo geteisterd? Wat voert de eigenaardige componist van het feestlied in zijn schild? Welke rol speelt Hanze-concurrent Zwolle? En hoe moet het straks met de IJsselloop?

In Feest!, het nieuwste deel van de succesvolle serie De zeven Deventer Moordzaken, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende climax.

Feest! ISBN: 9789490548346, 316 blz. kost alleen op 14 april a.s. 17,50 euro in verband met de IJsselloop '19. Daarna is de winkelprijs 20,95 euro.

Meer berichten