Volt neemt Deventer mee in de toekomst van Europa

Deventer – Op donderdag 11 april organiseert Volt Deventer een Meet Greet voor iedereen die benieuwd is naar de eerste pan-Europese partij. De Deventerse Volters dragen hiermee bij aan een evenement dat door heel Nederland gelijktijdig plaatsvindt. Via een digitale verbinding staan de verschillende steden met elkaar in contact en ontmoeten de deelnemers heel Volt Nederland.

"Volt wil Europa sterker en democratischer maken", aldus Sacha ten Hove, voorzitter van Volt Deventer. "Daarom betrekken wij onze stadsgenoten bij onze partij en gaan we graag in gesprek over de toekomst van Nederland en Europa. Bijzonder aan deze avond is dat we ook contact hebben met de andere steden en daarmee ook met onze kandidaten voor het Europees Parlement".

Volt biedt een positief, hoopvol en constructief tegengeluid aan het groeiende anti-EU populisme in Nederland en Europa en staat voor hervormde, democratischere en effectievere Europese politiek. De partij is ervan overtuigd dat meer politieke integratie noodzakelijk is om grensoverschrijdende problemen aan te pakken en een moderne toekomst te verwezenlijken in een eerlijk, transparant, duurzaam en vrij Europa. Als eerste pan-Europese partij voert Volt door heel Europa campagne met hetzelfde programma en dezelfde idealen. Op 23 mei doet Volt in Nederland voor het eerst mee aan de Europese verkiezingen.

De pan-Nederlandse MeetGreet van Deventer vindt plaats op donderdag 11 april om 19:30 in café De Hip aan de Brink 21, eerste verdieping.

Meer berichten