Theater Sprook speelt Stuntelkunst

Deventer - Spelen, improviseren, stuntelen… Het lijkt soms wel of dat verboden is als je volwassen wordt. Maar al zouden we het willen: we kunnen niet zonder! Onder de oppervlakte heerst altijd de chaos. Hoe ga jij daarmee om?

Bij deze voorstelling STUNTELKUNST komen mensen uit het publiek aan het woord over hun eigen inzichten en onhandigheden. Theater Sprook, waarin onder andere de Deventernaren Charlotte Latour, Mieke Souverijn, Sanne van der Kolm en Bart Durant zitten, verbeeldt met geïmproviseerd terugspeeltheater de levenskunst van de stuntelende mens.

Latour lacht: "En we gaan zelf natuurlijk ook stuntelen. Maar dat zul je niet altijd zien, want dan bluffen we gewoon en dan denk je misschien dat het er bij hoort." Alleen al dat – het kijken naar hoe luchtig de spelers en de pianist met hun eigen menselijke tekortkomingen omgaan – zal de moeite van het komen waard zijn.

Kom ook en herken jezelf in het gespeelde! Woensdag 17 april van 20.00 tot 21.00 uur in de theaterzaal van de nieuwe Bibliotheek in Deventer. Toegang €7,50. Een euro korting voor wie met een clownsneus op bij de kassa staat en voor wie reserveert op info@sprook.nl.

Deze voorstelling wordt georganiseerd in het kader van de Maand van de Filosofie met als thema 'Ik stuntel dus ik ben'.

Meer berichten