Psychologe en auteur Neletta van Heuven
Psychologe en auteur Neletta van Heuven

Auteur Neletta van Heuven spreker bij Schrijverscafe 19 april

TWELLO - Vrijdag 19 april zal auteur en psychologe Neletta van Heuven het thema Comfortzone introduceren bij het schrijverscafe van de Kunstkring in Twello. Inloop is om 15.30u en de start is 16.00 uur aan de Dorpsstraat 11A in Twello. Hierna zullen de andere schrijvers ook hun verhalen rond dit thema voordragen. Belangstellenden kunnen ontspannen komen luisteren.

Van Heuven is bij Deventenaren bekend van haar columns 'Ís deze stoel vrij' in het blad Over de Pleinen. In die verhalen observeert en steekt ze draak met de psyche en het daaraan gekoppelde menselijk gedrag. Zij maakt ook deel uit van het 12-koppig schrijverscollectief van de Kunstkring in Twello. In haar boek Ons Januslot benadert ze de menselijke psyche en gedrag meer vakmatig.

Onze (onontbeerlijke) comfortzone is een actueel thema in een gevaarlijke wereld. Iedereen wil per saldo veiligheid. Maar alleen maar in je comfortzone blijven, resulteert in stilstand en belemmert dus je groei. Hoe gaan mensen daarmee om? Wat gebeurt er als je wel je comfortzone doorbreekt?

De schrijvers gaan hierop in en verrassen het publiek met emotionele, literaire, maar ook hilarische en soms ongelooflijke verhalen en gedichten. Meer informatie en eventuele aanmelding als gastspreker via info.kunstkring.nl of lisvandergeer@hotmail.com.

Meer berichten