Biljartvereniging De Voorstad sluit af met 3 kampioenschappen

DEVENTER - Het is een unieke prestatie, aldus Voorzitter Wim van Sleen, dat bij de KNBB-dagcompetitie, district Stedendriehoek deze oudste biljartvereniging van Deventer in 3 van de 4 onderdelen kampioen is geworden. 

Alle teams moesten dat vorige week zelfs op de laatste wedstrijddag zien waar te maken, waarbij het bij één team zelfs heel close om een enkele winstpartij ging.

Deze week spelen de 3 kampioenen, samen met de andere kampioen Klarenbeek, een soort play-off om afgevaardigd te worden naar het gewest Noordoost Nederland.

Deze prestatie is een mooie opsteker voor de start van een ledenwerfactie van deze club om wat te verjongen, waarbij ook specifiek wordt gericht op jeugd en dames. En de eerste resultaten zijn ook daarbij al weer genoteerd.

In Deventer is gelukkig een groeiende tendens waarneembaar dat de mensen weer de weg naar het groene laken weten te vinden. En daar willen we van profiteren, aldus Wim van Sleen.

Het startsein is gegeven en we hopen snel mensen te verwelkomen in ons prachtige biljartcentrum De Dam aan de Walstraat. 
Doel is om weer een topteam 3-banden te gaan formeren. Eén topper heeft zich recent al aangemeld! Wie volgt? Maar ook biljarten zonder KNBB-competitie te spelen is goed mogelijk. In dat geval kun je meedoen aan intern georganiseerde wedstrijdjes op de clubavond.

Meer berichten