Filmvertoning 'HUMAN' in Museum Geert Groote Huis

Deventer - 'HUMAN' is een documentaire over de 'mens' en bestaat uit interviews met honderden mensen uit alle windstreken. Zij geven hun visie op de wereld, gelardeerd met onthutsend mooie beelden van vaak mensonterende economische activiteit. In het kader van de Maand van de Filosofie 2019 wordt deze film op dinsdag 23 april om 15.30 uur vertoond in Museum Geert Groote Huis. Entree kost €7,= inclusief een kopje koffie of thee.

Wat maakt ons menselijk? Dat is de hoofdvraag van filmmaker Yann Arthus-Bertrand in de film Human. Om het antwoord hierop te vinden besteedde hij drie jaar aan het verzamelen van emotionele verhalen van meer dan 2000 mensen uit 60 verschillende landen, waarin thema's als liefde, oorlog, homoseksualiteit, vergevingsgezindheid, familie, leven na de dood, geluk, immigratie en de zin van het leven centraal staan. Een kijk op de hedendaagse samenleving afgewisseld met beelden van onze planeet. De film bestaat uit drie afzonderlijke delen. Vanmiddag vertonen wij het eerste deel.

Na de film is er de mogelijkheid om een drankje te kopen en om met elkaar na te praten.

Datum: 23 april, 15.30 -17.00 uur(Inloop vanaf 15.15 en uitloop tot 17.30).
Locatie: Museum Geert Groote Huis, Lamme van Dieseplein 4, Deventer.
Uw bijdrage voor dit evenement is € 7,- inclusief 1 x koffie / thee.
Fijn als u van te voren uw komst aanmeldt via reserveringen@geertgrootehuis.nl. U kunt voorafgaand aan de film uw kaartje ophalen en betalen aan de kassa.

Meer berichten