Samen fietsen voor het goede doel!

Deventer - Wat is er mooier dan om samen een prachtige tocht te fietsen voor een heel goed doel. Niet iedereen kan meer zelf fietsen. Daarom steunt Rotaryclub Deventer Noord het project Fietsenallejaren Deventer: een project waarin mensen die niet meer zelf kunnen fietsen in een heuse Riksja gefietst worden door vrijwilligers.

Om dat ook in Deventer mogelijk te maken (met de aankoop van een Riksja!) organiseert Rotary Club Deventer Noord op zondag 19 mei een prachtige fietstocht door ons gastvrije Salland. Een tocht vol verrassingen: van lekkere versnaperingen tot concerten. En de route voert ons over 35 kilometer langs de mooiste plekjes in Salland. Meer informatie is te vinden op www.Deventerfietsclassic.nl.

Men kan 19 mei starten tussen 12.00 en 13.00 uur vanuit twee locaties: het Kulturhus in Diepenveen of de parkeerplaats bij de sportvelden Keizerslanden aan de Keizer Karellaan. De deelnemers rijden de route in twee tegengestelde richtingen, zodat niet iedereen achter elkaar aan fietst. De tocht eindigt bij Theehuis 'Bij van Bruggen' aan de Wechelerweg. Van Bruggen biedt iedereen een drankje aan en ook daar is muziek en een uitgebreid randprogramma!

Fietsen Huren

Het is dank zij de sponsoring van Jan Stam Fietsverhuur uit Holten, mogelijk om tegen zeer gereduceerde prijzen een prachtige fiets en zelfs elektrische fietsen te huren. Zie voor meer informatie: http://deventerfietsclassic.nl/index.php/fietsverhuur/

Quiz en prijzen

Tijdens deze eerste Deventer Fiets Classic kun je meedoen aan een quiz met vragen over wat je langs de route kunt zien. Je kunt met die quiz mooie prijzen winnen. Zo heeft fietsspecialist Profile Riesewijk een prachtige fiets ter beschikking gesteld voor de winnaar!

Aanmelden

Aanmelden voor deze benefiet-stocht kan via de website www.deventerfietsclassic.nl of via een van de leden van Rotary Club Deventer Noord. De kosten voor deelname bedragen € 15. De opbrengsten gaan geheel naar het goede doel: de aanschaf van een Riksja voor het project 'Fietsen alle Jaren'. Dat is mede mogelijk gemaakt dankzij de genereuze bijdragen van onder meer de sponsoren Profile Riesewijk , Theehuis Bij van Bruggen, en Recreatiebedrijf de Maathoeve.

Meer berichten