Vanaf dinsdag 14 mei wordt de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles weer hervat en kunnen supporters hun seizoenkaart bestellen via de bestelmoduel op www.ga-eagles.nl/home-of.
Vanaf dinsdag 14 mei wordt de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles weer hervat en kunnen supporters hun seizoenkaart bestellen via de bestelmoduel op www.ga-eagles.nl/home-of. (Foto: )

Duizenden Eagles-fans ook in 2019/2020 seizoenkaarthouder

Deventer - Afgelopen zondag sloot de eerste termijn van de seizoenkaartcampagne van Go Ahead Eagles. Het resultaat was overweldigend, want liefst 5.000 supporters verlengden of bestelden hun seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020.

Deze week bekijkt de club alle verzoeken van supporters die hun seizoenkaart verlengden en volgend seizoen graag naar een andere tribune, vak en/of stoel willen verplaatsen. Vanaf dinsdag 14 mei 2019 komen alle nog beschikbare plaatsen in de verkoop.

Ik heb mijn seizoenkaart niet verlengd vóór 6 mei, maar wil alsnog een seizoenkaart bestellen. Kan dit?
Ja, ook als je vóór 6 mei om wat voor reden dan ook nog niet had verlengd, kun je vanaf 14 mei alsnog een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 bestellen. De kans bestaat echter wel dat je huidige plaats in het stadion reeds is vergeven aan een andere seizoenkaarthouder vanwege een gehonoreerd verzoek tot verplaatsen.

Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart?
De seizoenkaarten worden verstuurd vanaf maandag 22 juli 2019.

Tot welke wedstrijden biedt mijn seizoenkaart toegang?
Als seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden in De Adelaarshorst in het seizoen 2019/2020. Verder geeft je seizoenkaart vanaf komend seizoen recht op vrije entree tijdens de afsluitende oefenwedstrijd die Go Ahead Eagles in aanloop naar het seizoen 2019/2020 in De Adelaarshorst speelt. Ook heb je met je seizoenkaart toegang tot de eerste thuiswedstrijd die Go Ahead Eagles eventueel in de 1e of 2e ronde van het toernooi om de KNVB Beker speelt.

Kan ik met een seizoenkaart extra kaarten bijkopen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles?
Ja, dat kan. Het verschilt per wedstrijd hoeveel kaarten je bij kan kopen. Er zijn steeds vier thuisduels in de losse verkoop. Is er een thuiswedstrijd gespeeld, dan gaat er een nieuwe, vierde wedstrijd in de verkoop.

Kan ik alle thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles ook bezoeken door losse kaarten te kopen?
Dat is mogelijk als je beschikt over een Clubkaart van Go Ahead Eagles en je er op tijd bij bent zodra de vrije verkoop voor een thuiswedstrijd start. Maar een seizoenkaart van Go Ahead Eagles is goedkoper, gemakkelijker en je hebt het gehele seizoen je eigen plek in De Adelaarshorst!

Hoe bestel ik vanaf 14 mei mijn seizoenkaart?
* Ga naar de bestelmodule op www.ga-eagles.nl/home-of.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel.
* Druk op 'Bestel'.
* Ga naar 'Betalen'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden