P.J.B. Bathmen organiseert de 50e wandelvierdaagse, reden voor een feestje!

BAthmen - Dit jaar organiseert de Plattelands Jongeren Bathmen de P.J.B. Wandelvierdaagse voor de 50e keer! Dit 10e lustrum laten zij natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Van woensdag 22 t/m zaterdag 25 mei hopen wij velen van u te verwelkomen voor de mooie routes rondom Bathmen, Lettele en Loo. Het startschot zal woensdag 22 mei om 18.15 uur gelost worden door burgemeester Ron König!

Deze jubileum editie van de avondvierdaagse zal vele leuke activiteiten bevatten waaronder een selfie challenge, fotospeurtocht, verkleedwedstrijd en na afloop op zaterdag het blarenbal op de Brink in Bathmen!

Op zaterdag 25 mei is het voor ouderen en mensen met een beperking mogelijk om mee te wandelen met de speciale rolstoelvriendelijke route en de intocht met een afstand van 2,5 km. Deze route zal starten vanaf 17.00 uur op de Brink in Bathmen (inschrijven vanaf 16.30 uur).

Strek uw benen en loop één of meerdere avonden met ons mee. Vooraf opgeven is niet mogelijk. Op de avond zelf kan ingeschreven worden bij de inschrijftafel. Voor scholieren van de basisschool is er een gezamenlijke inschrijving. Hiervan zijn de contactpersonen van de scholen op de hoogte. Mochten hierover vragen zijn, dan kunt u contact met hen opnemen of met Jantina Oplaat en Sandra Willemink.

Starttijden en startplaatsen zijn hieronder weergegeven:

Afstanden woensdag t/m vrijdag

7,5km

10km

15km

Afstanden zaterdag

2,5km

7,5km

10km

20km

Dag en startplaats

Woensdag 22 mei: Café de Brink, Bathmen

Donderdag 23 mei: Café de Koerkamp, Lettele

Vrijdag 24 mei: Schoolplein Looschool, Loo

Zaterdag 25 mei: Café de Brink, Bathmen

Iedereen is welkom bij de feestelijke intocht op zaterdag 25 mei, waarbij we vanaf de Walnotenhof in Bathmen onder leiding van Orpheus naar de Brink wandelen. Om 18.00 uur kunt u op de Brink de wandelaars feliciteren met hun geweldige prestatie.

Bent u een dag verhinderd? Geen probleem! Eén of meerdere avonden meelopen is ook mogelijk!

4 dagen €4,50*

Avondtocht €3,50*

Voor geval van calamiteiten vragen wij bij inschrijving om uw naam, telefoonnummer en woonplaats. Bij overige vragen kunt u natuurlijk contact met ons opnemen! Wij zijn, dagelijks, bereikbaar na 16.00 uur. Mailen kan ook naar: pjbbathmen@hotmail.com.

Jantina Oplaat 06 – 10709130

Dirk Veldwachter 06 – 31310474

* (gelieve contact te betalen)

Meer berichten