Het Repair Café is goed bezig!

Deventer - Het Repair Café in Deventer, gevestigd in de kringloopwinkel Het Goed,  is nu bijna 7 jaar actief en sindsdien zijn er nieuwe initiatieven in de naaste omgeving en daarbuiten. Steeds meer mensen beseffen dat het (zelf) repareren van producten waardevol, kostenbesparend en milieubewust is. Onze reparateurs helpen ze op weg. Zij krijgen regelmatig complimenten over hun inzet en kennis.

In april was er weer een leuk Café met een divers aanbod zoals stofzuigers, een naaimachine, een broodrooster en een fiets waarvan de banden vernieuwd moesten worden. Denk ook eens aan tuingereedschap dat we hard nodig zullen hebben nu de meteorologen ons meer zon voorspellen.

U kunt elke 3e zaterdag van de maand terecht bij 't Goed in Deventer, waar vrijwilligers klaar staan om reparaties te verrichten of u door te verwijzen naar derden, maar in juli en augustus is er geen Repair Café in Deventer.

U bent weer van harte welkom op zaterdag 18 mei van 10.00 – 13.00 (intake tot 12.30 uur) . U vindt het Repair Café in Het Goed, Harderwijkerstraat 25, 7418 BA Deventer, rechts boven de koffiehoek

Meer berichten