Werving gastgezinnen voor Berlijnse kinderen

Deventer - Medewerkers van Pax Kinderhulp zijn al enige tijd druk met de voorbereidingen van de zomervakantie voor Berlijnse kinderen.

De jongens en meisjes die komen zijn tussen 5 en 12 jaar. De tijd dringt en wij willen deze kinderen niet teleurstellen. De kinderen komen 13-07-2019 en vertrekken weer op 02-08-2019.

Voor armoede is er veel aandacht in Berlijn, maar voor de sociale gevolgen van die armoede is veel minder belangstelling. Armoede isoleert mensen, maakt het mensen onmogelijk om nog langer mee te doen in de maatschappij. Armoede maakt het voor ouders moeilijk om hun kinderen de gewenste ontplooiingsmogelijkheden te bieden. 

Vakanties
Om deze ouders een beetje te helpen hun kinderen een kans te geven, organiseert Pax Kinderhulp vakanties voor die kinderen. Samen met Berlijnse hulpinstanties en natuurlijk uw hulp kan Pax Kinderhulp deze kinderen drie onvergetelijke vakantieweken in Nederland bezorgen.

Meer dan 50 jaar ervaring leert dat deze vakanties een positieve invloed hebben op de ontwikkeling van een kind. Ook voor vakantiegezinnen is het een belevenis om te zien wat het voor deze kinderen betekent om een beetje liefde en aandacht te krijgen.

Belangstellenden
Deze kinderen verdienen een kans. Belangstellenden die plaats hebben voor een kind kunnen vrijblijvend informeren bij Miny Besten, tel 0572-362951 of op site bezoeken www.paxkinderhulp.nl 
 

Meer berichten