ARToMoNDo start zaterdag (kunst) academie


ARToMoNDo start zaterdag (kunst) academie

Deventer - Wil je nieuwe technieken leren of wil je tips over het toepassen van technieken? Heb je behoefte aan inspiratie en eigen kunstzinnige ontwikkeling? Dan is de Zaterdagacademie iets voor jou! Per week kun je beslissen of je komt. Als je een strippenkaart aanschaft krijg je zelfs korting. Je zit niet vast aan iedere zaterdag, maar kiest welke techniek jou  inspireert.

Het is fijn om nieuwe technieken te leren en deze samen met anderen toe te passen. Of om je werk verder te verdiepen. Denk aan technieken zoals de monotype of brainart; tekenen zonder op je papier te kijken. Er is een docent aanwezig die een korte inleiding geeft. Het gaat om het toepassen van creatieve technieken als middel om te komen tot een eigen expressie. Cursisten inspireren elkaar want iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. De eerste lessen staat het (zelf) portret centraal.

De Zaterdagacademie gaat van start met iedere zaterdagochtend een creatieve werkvorm. De lessen worden gegeven aan de Nieuwstraat 20 van 10.30 tot 13.00 uur. Je kunt per keer meedoen of een strippenkaart kopen. De kosten € 25,- per keer of een strippenkaart voor €100,- voor vijf keer inclusief koffie/thee en exclusief materialen. De eerste les is zaterdag 1 juni. Dan staat een workshop brain art op het programma.

Programma zaterdag van 10.30 tot 13.00 uur:
1 juni: brainart
8 juni: portret boetseren
15 juni: grafiek
22 juni: grote atelierverkoop
29 juni: ruimtelijk werk
6 juli: mozaïeken

Opgave: per mail bij zaterdagacademie@Artomondo.nl. Het gaat door bij minimaal 5 deelnemers. Voor meer informatie: 06-24 64 59 34. Locatie: ARToMoNDo,Nieuwstraat 20 te Deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden