Vaderdagconcert van het Deventer Vocaal Ensemble

Deventer - Het Deventer Vocaal Ensemble (DVE) nodigt alle vaders en hun (al dan niet volwassen) kinderen uit voor haar vaderdagconcert op 16 juni. Speciaal voor deze belangrijke dag heeft het DVE het programma "Mozart - vader en zoon"  samengesteld.

In de nieuwe bibliotheek aan de Stromarkt in Deventer zijn werken te horen van vader Leopold en zijn wereldberoemde zoon Wolfgang Amadeus Mozart. De rode draad in het concert is de mis in C majeur van zoon Wolfgang (KV 167). De onderdelen van deze mis worden afgewisseld met muziek van Leopold en voorgedragen delen uit (stukken van) briefwisseling tussen vader en zoon Mozart. 

Het Parnassus Ensemble begeleidt het DVE. Dit orkest bestaat uit musici van Het Gelders Orkest, Combattimento en het Meander Kwartet. Vader en zoon Bart en Abe Thijs dragen de briefwisseling voor. De 9-jarige Ilja Kremers speelt uit het "Notenbuch fur Wolfgang", geschreven door Leopold voor de jonge Wolfgang.

Kaartjes (vrije zit): in de voorverkoop via internet €15,00, aan de zaal €17,50, vrienden van het DVE €12,50, kinderen jonger dan 12 jaar €5,00. 10% korting voor ouders met hun (volwassen) kind(eren).

Koop kaartjes via www.deventervocaalensemble.nl of kaartverkoop@deventervocaalensemble.nl.
PS: uiteraard zijn moeders ook van harte welkom! :-)

- Wat: vaderdagconcert "Mozart - vader en zoon"

- Waar: de openbare bibliotheek, Stromarkt, Deventer

- Wanneer: 16 juni 2019, aanvang 16:00 uur (zaal open om 15:30)

- Wie: Het Deventer Vocaal Ensemble en het Parnassus Ensemble, onder leiding van dirigent Elske te Lindert. Met bijdragen van Bart en Abe Thijs en Ilja Kremers

- Kaartjes (vrije zit): in de voorverkoop via internet €15,00, aan de zaal €17,50, vrienden van het DVE €12,50, kinderen jonger dan 12 jaar €5,00. 10% korting voor ouders met hun (volwassen) kind(eren).

Meer berichten