Supporters kunnen een seizoenkaart bestellen via de bestelmodule op www.ga-eagles.nl/home-of. Inmiddels verlengden of bestelden al duizenden fans hun seizoenkaart voor voetbaljaargang 2019/2020.
Supporters kunnen een seizoenkaart bestellen via de bestelmodule op www.ga-eagles.nl/home-of. Inmiddels verlengden of bestelden al duizenden fans hun seizoenkaart voor voetbaljaargang 2019/2020. (Foto: )

Als seizoenkaarthouder van Go Ahead Eagles élke thuiswedstrijd op de tribunes?

Deventer - Wát een wedstrijd, wát een strijdlust en wát een spektakel! In een fantastische ambiance genoten 9.467 toeschouwers afgelopen zondag van een zinderend play-offduel tussen Go Ahead Eagles en FC Den Bosch (2-2).

De afgelopen weken verlengden of bestelden duizenden supporters hun seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020, waarmee zij zich verzekerden van een vaste plek in het Home of Football, waar voetbal en een geweldige sfeer onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Sluit jij je bij hen aan?

Ik heb mijn seizoenkaart niet verlengd vóór 6 mei, maar wil alsnog een seizoenkaart bestellen. Kan dit?
Ja, ook als je vóór 6 mei om wat voor reden dan ook nog niet had verlengd, kun je sinds 14 mei alsnog een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020 bestellen. De kans bestaat echter wel dat je huidige plaats in het stadion reeds is vergeven aan een andere seizoenkaarthouder vanwege een gehonoreerd verzoek tot verplaatsen.

Wanneer ontvang ik mijn seizoenkaart?
De seizoenkaarten worden verstuurd vanaf maandag 22 juli 2019.

Tot welke wedstrijden biedt mijn seizoenkaart toegang?
Als seizoenkaarthouder heb je toegang tot alle reguliere competitiewedstrijden in De Adelaarshorst in het seizoen 2019/2020. Verder geeft je seizoenkaart vanaf komend seizoen recht op vrij entree tijdens de afsluitende oefenwedstrijd die Go Ahead Eagles in aanloop naar het seizoen 2019/2020 in De Adelaarshorst speelt. Ook heb je met je seizoenkaart toegang tot de eerste thuiswedstrijd die Go Ahead Eagles eventueel in de 1e of 2e ronde van het toernooi om de KNVB Beker speelt.
 

Kan ik met een seizoenkaart extra kaarten bijkopen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles?
Ja, dat kan. Het verschilt per wedstrijd hoeveel kaarten je bij kan kopen. Er zijn steeds vier thuisduels in de losse verkoop. Is er een thuiswedstrijd gespeeld, dan gaat er een nieuwe, vierde wedstrijd in de verkoop.

Kan ik alle thuisduels van Go Ahead Eagles ook bezoeken door losse kaarten te kopen?
Dat is mogelijk als je beschikt over een Clubkaart van Go Ahead Eagles en je er op tijd bij bent zodra de vrije verkoop voor een thuiswedstrijd start. Maar een seizoenkaart van Go Ahead Eagles is goedkoper, gemakkelijker en je hebt het gehele seizoen je eigen plek in De Adelaarshorst!

Hoe kan ik mijn seizoenkaart voor 2019/2020 bestellen?
* Ga naar de bestelmodule op www.ga-eagles.nl/home-of.
* Log in met je inloggegevens.
* Selecteer het vak en de stoel.
* Druk op 'Bestel'.
* Ga naar 'Betalen'.

Meer berichten