de organisatoren
de organisatoren (Foto: Iwan Achtereekte)

Nieuw leven in oude MTS Deventer

Deventer - De oude MTS te Deventer waar het vroeger in de gangen en de aula echode van leerlingen en bedrijvigheid, zal het woensdag 5 juni aanstaande weer zo klinken. Dan zal de aula, tegenwoordig omgedoopt tot ‘De groene kantine’, het podium zijn voor de allereerste ‘Special Summer Night for you’ event.

Corry Kroondijk (praktijk Corrianders) en Patricia Achtereekte (Praktijk Kom in Balans) hebben de handen ineen gestoken en de grote stap aangedurfd om dit event te organiseren, wat in het teken staat van alles wat met health, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit te maken heeft.

‘We merkten dat er onder de mensen steeds meer behoefte is om anders met je lijf bezig te zijn. We willen niet alleen duurzaam zijn met onze wereld, maar ook met onszelf.’ Weet Kroondijk te melden.

‘Met kinesiologie en coaching begeleiden wij mensen, naar meer balans in hun leven. Er zijn zoveel manieren om dit te realiseren.’ vult Achtereekte aan.

Het is dan ook niet toevallig dat het event zal bestaan uit allerlei onderdelen voor lichaam en geest. Zo zal er onder andere korte workshops gegeven worden over coaching, mindfull, kinesiologie en vele andere.

Naast deze leuke workshops is er een markt waar je van alles in dit thema kunt vinden. Heb je zin in een heerlijk ontspannen avondje met interessante workshops, een gezellige markt waar je andere mensen kunt ontmoeten en natuurlijk heerlijk eten uit ‘De groene kantine’, kom dan langs op woensdag 5 juni bij de Oude MTS Deventer!

Een avondje samen het evenwicht zoeken van lijf en geest op een gezellige wijze.

Special Summer Night for You
5 juni 19:00 – 22:00 uur
Oude MTS Deventer
Zutphenseweg 55
Kaarten: €10,- p.p.

Meer informatie: www.corrianders.nl/evenement of www.kominbalans.nl/evenement

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden