Ludgerus & COC - Samen muzikaal en divers!

Deventer - Op woensdagavond 26 juni wordt in de Recreatiezaal van serviceflat Ludgerus (Karel de Grotelaan 1 in Deventer) een muzikale avond met Harald Veenstra georganiseerd. Dit is een samenwerking tussen Ludgerus en 50Plus van COC Deventer en omstreken. Beide organisaties staan voor een sprankelende en veelkleurige samenleving waarin plek is voor iedereen. De avond begint om 19.30 uur (zaal open vanaf 19.00 uur);  de toegang is gratis en iedereen is van harte welkom!

Tijdens deze muzikale avond zal zanger/entertainer Harald Veenstra zijn voorstelling Allemaal anders! brengen. Hierbij presenteert hij zijn liedjesprogramma waarin het gaat om de eigenheid van mensen op allerlei gebied. Hij zingt onder andere liedjes uit het repertoire van Wim Sonneveld, Willem Nijholt, Dorus, Johnny Jordaan en vele anderen. 

Meer info over deze avond is te vinden via www.cocdeventer.nl ; ook voor andere activiteiten van COC Deventer en diverse Roze Uitgaanstips binnen de regio Stedendriehoek. Op de website kan men zich via 'contact' ook abonneren op de wekelijkse nieuwsbrief van COC Deventer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden