Ludgerus kleurt Groen, Welzijn & Gezondheid Markt

Deventer - Op 14 juni van 11.30 uur tot 15.30 uur verzorgt Ludgerus een Welzijn & Gezondheid Markt voor iedereen die geïnteresseerd is. Een markt waar partijen uit Deventer en omstreken en zzp-ers mogen staan en een presentatie geven.

Deze markt is vorig jaar ontstaan vanuit de “van ZZ naar GG” https://www.vilans.nl/producten/van-zz-naar-gg-eigen-regie-en-gezondheid. De behoefte om bewust bezig te zijn om gezond te blijven i.p.v. ziek te worden was en is er. Een dag waar de aandacht is voor voeding, lichamelijke en geestelijke gezondheid. De markt is voor iedereen toegankelijk en vind plaats in de binnentuin en de grote zaal van Ludgerus, te bereiken via de hoofdingang. Ook voor de partijen onderling een mooie gelegenheid om te netwerken en samen iets op te pakken.

Partijen die er zijn: Solis met DOET, Humanitas met Artius, Vegro, sociaal team, Elegast, Cambio, Vrijwilligerscentrale met FIER, de Glunderij, de Tijdmachine,Villa Voorstad, Kapster,, pedicure, voetmassage, Praktijk voor pijnbestrijding, Raster, de Zonnebloem, Fysiotherapie Borgele, Ergocentraal.

Meer berichten