De start van de Greenrun 2018. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op veel deelnemers om zo geld in te zamelen voor KiKa. (foto R. Vlastra)
De start van de Greenrun 2018. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer op veel deelnemers om zo geld in te zamelen voor KiKa. (foto R. Vlastra) (Foto: R.Vlastra)

Hardlopen voor goed doel

Diepenveen - Ook zo’n zin om eens lekker door de bossen te rennen? Of gewoon een mooie wandeling door de bossen van Diepenveen?

'Team Deventer' houdt op zondag 7 juli de Greenrun. Een gezellig loopevenement door de mooie bossen in Diepenveen. Met vooraf een goede warming up willen zij mensen kennis maken met het hardlopen en dat allemaal in een mooie groene omgeving. De afstanden voor lopers zijn 5 en 10 km. Ook is er een 5 km-route voor de wandelgroep. Aanmelden via http://greenrun.vlastra.eu of op de dag zelf bij het startpunt.

De start is om 10.00 met het programma bij het Hof van Salland aan de Dorpsstraat in Diepenveen. De kosten zijn €10 en de opbrengst komt geheel ten goede voor KIKA. 'Team Deventer' doet mee aan de Giro di Kika in Nederland. Op 30 en 31 augustus, en 1 september fietst dit team elke dag 120 kilometers als tegenprestatie.

Meer berichten