Sfeer impressie
Sfeer impressie (Foto: Molen de Ooievaar)

Molen van Terwolde exclusief en eenmalig pop up restaurant

Terwolde - Een uniek, eenmalig evenement op het terrein van molen de Ooievaar in Terwolde dat je niet wilt missen! Dineren of barbecueën voor het behoud van de muziektent Terwolde en het onderhoud van de herbouwde molen de Ooievaar.

Het Molendiner. Een uniek, eenmalig evenement op het terrein van molen de Ooievaar in Terwolde wat je niet mag missen. Dineren of barbecueën voor het behoud van de muziektent Terwolde en het onderhoud van de herbouwde molen de Ooievaar. Dineren tussen molengerei, barbecueën met de wind van de molen om je heen én toekomst voor erfgoed van Terwolde. Een bijzondere combinatie maar op 22 juni zijn dit de ingrediënten van een uniek evenement.

Het Molendiner
De molen is voor één avond een exclusief pop up restaurant. Brasserie Kriebelz een speciaal menu samengesteld met verschillende proeverijen en streekproducten. Een extra ingrediënt van de avond zijn de verhalen van de molenaar. Men kan een stoel reserveren op de verdieping na keuze. Een stoel kost € 65/€ 75 en het diner is inclusief drankjes en koffie met een Terwoldenaartje na. Het terrein rondom de molen is op deze avond ook dé plek voor barbecue experts -en liefhebbers. Voor  € 20 kun je genieten van een heerlijk bbq-pakket.

Molenconcert
Het orkest van Ons Genoegen geeft onder leiding van haar dirigente Alike Jonkman een buitenconcert. Het programma is een ideale muzikale mix met een diversiteit aan muziekgenres. Na afloop van het concert hopen we vele bezoekers voor een drankje in de Ontmoetingstent te treffen. Aanvang concert 19:00 uur en de toegang is gratis!

Dankzij Brasserie Kriebelz en Coop de Lelie is een zeer groot gedeelte van de opbrengst beschikbaar voor renovatie van de muziektent én het onderhoud van molen de Ooievaar.

Er zijn nog stoelen en barbecuepakketten te reserveren tot 18 juni. Reserveren kan via www.onsgenoegenterwolde.nl/behoudmuziektent of behoudmuziektent@onsgenoegenterwolde.nl

Meer berichten