Prachtige combi: twee events op 20 juni in het Havenkwartier in Deventer

Deventer - Op donderdag 20 juni is het zover, twee prachtige events in het Havenkwartier in Deventer. In de ochtend Jam Cultures en aansluitend Het Grootste Kennisfestival van Nederland. De inhoud van een groot congres over innovatief organiseren, maar dan in festivalsfeer.

De dag gaat van start met Event Jam Cultures over inclusie. Hét thema van nu. Een hele ochtend over het omgaan met en het overbruggen van verschillen. Tussen mensen, tussen teams en tussen afdelingen. Jitske Kramer, Bart Brandsma, Dolf Jansen en Typhoon kijken, met de nu al bijna 400 bezoekers, naar inclusie als een jamsessie, met inhoud, humor en muziek. De ochtend wordt spetterend afgesloten met de boekdoop van Jam Cultures, het nieuwste boek van corporate antropoloog Jitske Kramer. Gea Sijpkes, bestuurder bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer, neemt het eerste exemplaar in ontvangst.

's Middags kun je door naar Het Grootste Kennisfestival van Nederland waar naast mooie inclusieverhalen nog veel meer te beleven is. Tientallen sessies die parallel geprogrammeerd staan. In tenten en vaste locaties. In- en uitlopen bij 14 verschillende podia. Muziek tussen de sessies door. Theater. Lekker eten en drinken. Een dag vol inspiratie. Je kunt dan bijvoorbeeld luisteren naar Herman Tjeenk Willink, over zijn boek Groter denken, kleiner doen, Özcan Akyol, Bas Kodden met Hans van Breukelen, Claire Boonstra, Rianca Evers-den Ouden (over Samensturing) en heel mooi Bartel Geleijnse van The Colour Kitchen. Ook Bas Timmer van Sheltersuit komt langs. Je leert er hoe je beter kunt presteren met jouw organisatie. Of dat nu een commercieel bedrijf is, je actief bent in zorg en welzijn of bij de overheid.

Het wordt een bijzondere dag met vooral veel inhoud, muziek, theater en lekker eten en drinken.

Meer berichten