Look & See Zomerexpo in Galerie KIEK-KUS Deventer

Deventer - In de komende maanden worden een groep kunstenaars vertegenwoordigd in drie ruimtes van de galerie; van schilders tot beeldhouwers en van keramisten tot fotografen. Galeriehoudster Margriet Pronk nodigt u van harte uit voor een bezoek aan de gevarieerde tentoonstelling Look & See van de galerie Kiek-Kus aan de Roggestraat 16-18 in het Deventer Bergkwartier.

Kijken is een bewuste en aandachtige vorm van direct zien. Dat wil zeggen dat de kijker weet wat hij ziet. Hij kan wat hij ziet zowel objectief als subjectief benoemen. Het gezegde: "Kijk, als je tekent zie je meer" geeft in dit verband duidelijk het verschil aan tussen 'kijken' en 'zien'.
De volgende kunstenaars doen mee met het kijkavontuur Look & See in Galerie KIEK-KUS: Trijnie Molhmann ( schilderij en glasobjecten)- Rob Oskar Lee( UK )(object)- Milly Betten(schilderij)- Zsuzsanna Gyorgvovics (nieuw wandobject)- Marijk Renia(Glasobjecten en Design)- Horst Dijkstra-(nieuwe schilderijen)- Gertjan Scholte-Albers-(nieuwe schilderijen) - Hans van Duyn(schilderijen) - Andreas Hetfeld -tuinbeeld- Anne Feddema(nieuwe schilderijen)- Thijs Kwakernaak-houtenbeelden- Tina Lintvelt-Bronzen beelden- Jeanette Ephraim- lichtobject- Jorik Barteling- Design- Lolkje van der Kooi- schilderij- Gerard van Dam- keramiek enz.

Look & See Zomerexpo 2019
t/m 31 augustus
do-vr-za en koopzondag van 12.00-17.00 uur
www.galeriekiek-kus.nl

Meer berichten