De Zomerbieb: zes woensdagmiddagen volop activiteiten voor kinderen.

Deventer - Op de woensdagmiddag van 17 juli tot en met 21 augustus zijn er allerlei activiteiten voor kinderen in de Bibliotheek Centrum. Dansen, tekenen, bouwen, knutselen, rappen, dichten, schminken én iedere week een nieuwe voorstelling in de Theaterzaal.

In totaal worden er 20 verschillende workshops en (knutsel)activiteiten georganiseerd voor kinderen vanaf 4 jaar, steeds op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur. Aansluitend begint de voorstelling om 15.30 uur.

Kosten voor een middag plezier en workshops zijn €2,50. Een kaartje voor de voorstelling in de Theaterzaal na afloop van de activiteit kost €3,50. Goed om te weten want wel zo voordelig: met een theaterticket kan je gratis naar de workshops eerder op die dag. Een dagticket voor alleen de workshops haal je aan de deur. Een kaartje voor de voorstelling in de Theaterzaal koop je via de website: www.bibliotheekdeventer.nl/zomerbieb. Daar staat ook het hele programma van de zomerbieb. Of kijk in de online agenda van de Bibliotheek Deventer.

Extra leuk: tijdens de zomervakantie is er bij horecapartner OSCAR in de bieb een wekelijks wisselende actie voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor €4,- per persoon kan je aanschuiven voor een hapje en drankje. Deze actie geldt van 15 juli tot en met 25 augustus 2019.

Meer berichten