Jesse Burke tijdens Muziekhuis Popconcert in Burgerweeshuis. (fotografie Franck Ligtenberg)
Jesse Burke tijdens Muziekhuis Popconcert in Burgerweeshuis. (fotografie Franck Ligtenberg) (Foto: Franck Ligtenberg.)

Kunstmest, voor nieuwsgierige muziektalenten

Deventer - Dit najaar kunnen jonge muziektalenten uit Deventer deelnemen aan een nieuw programma: Kunstmest. Inschrijving staat open voor talentvolle muzikanten tussen 14 en 21 jaar uit heel Deventer die hun blik willen verbreden en open staan voor avontuur in de podiumkunsten. Het programma is ontwikkeld door Muziekhuis Deventer in samenwerking met het Theaterschip en Studio Danzo. 

Deelnemers nemen in de maanden september, oktober en november deel aan zeven workshops op zaterdagochtend in het Muziekhuis. Begin december neemt de groep samen met talenten uit de topstromen Theater en Dans uit Deventer deel aan productieweekend 4en20. De groep maakt samen een korte voorstelling die gespeeld wordt tijdens een festival. De regie dit weekend is in handen van het Theaterschip.

Tijdens de workshops komen thema's aan bod als: Creativiteit, podiumpresentatie, componeren, improviseren en het maken van soundscapes. Er is veel ruimte voor deelnemers om eigen muziek in te brengen. Alle soorten muziek zijn welkom. De begeleiding is in handen van vier docenten vanuit muziek en theater: Paul Brouwer, Joyce Tuut, Karel Tadema en Ton-Herman Melis. 

Meer informatie over het programma is te vinden op https://www.muziekhuisdeventer.nl/kunstmest/. Aanmelden kan tot en met 28 augustus. De auditie vindt plaats op 10 september. De eerste workshop is op 21 september.

Voor meer informatie mail naar info@muziekhuisdeventer.nl of bel met 06 4721 4907 (Iris van de Kamp).

Het programma is mogelijk gemaakt met financiële steun van de gemeente Deventer.

Meer berichten