Go Ahead Eagles oefent tegen Excelsior Rotterdam in Terwolde

Terwolde - Na een aantal zware trainingsweken en oefenpotjes tegen de lokale amateurs begint voor de Go Ahead Eagles dan eindelijk het echte werk. Trainer Jack de Gier verwacht dan ook flinke tegenstand voor de Deventer adelaars in de wedstrijd Go Ahead Eagles - Excelsior Rotterdam.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 12 juli a.s. op klein Milanello (De Woldermarck) te Terwolde. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 19:00 uur en de kassa's gaan om 17:30 uur open. Entree jeugd tot en met 15 jaar € 3,00 entree 16 jaar en ouder € 7,00.

De ploeg uit Kralingen heeft een aantal belangrijke spelers moeten laten gaan o.a. Jerdy Schouten had onlangs een droomtransfer naar FC Bologna, Ryan Koolwijk naar AS Trencin,Jurgen Mattheij naar Sparta en Lorenzo Burnet en Desevio Payne beiden naar FC Emmen. Hiervoor in de plaats heeft de ploeg uit Rotterdam onlangs enkele nieuwe spelers aangetrokken o.a. ex eagle Sander Fischer van Vendsyssel FF, Joël Zwarts van jong Feyenoord,Thomas Verhaar van Ajax Cape Town,Siebe Horemans van AA Gent. Trainer van Excelsior is dit jaar Ricardo Moniz die de club trouw bleef ondanks de degradatie naar de Keuken Kampioen divisie.

Volgende wedstrijden in Terwolde
vrijdag 19 juli : Go Ahead Eagles – Αnorthosis Famagusta FC (Cyprus)
Dinsdag 23 juli: Go Ahead Eagles – FC Emmen
Zaterdag 27 juli: Go Ahead Eagles – Al-Shabab FC (Saoudi Arabië)

(aanvang alle wedstrijden 19:00 uur)

Parkeren
Rondom het sportcomplex is zowel aan de Kolkweg (hoek Bandijk) als aan de Molenweg een parkeerterrein gecreëerd. Hier kunt u gratis parkeren. Bezoekers worden dringend verzocht gebruik te maken van deze parkeerterreinen. U kunt het terrein van SV Terwolde vinden aan de Everwijnstraat in Terwolde (Gld.) www.svterwolde.nl

Meer berichten