De groen-wit gestreepte boxer bevat herhalend de woorden 'Lieve Jongens,' doelend op de fanbase en crew van Snelle.
De groen-wit gestreepte boxer bevat herhalend de woorden 'Lieve Jongens,' doelend op de fanbase en crew van Snelle. (Foto: )

Rapper Snelle komt met eigen boxershort

Deventer - Snelle, de Deventer rapper die hoog tempo de hitlijsten bestormd met nummers als 'Scars,' 'Plankgas' en 'Reünie' heeft naast zijn muziek nog tijd voor iets anders: kleding. Vorige week lanceerde hij zijn eigen boxershort in samenwerking met onderbroekenmerk Pockies.

De groen-wit gestreepte boxer bevat herhalend de woorden 'Lieve Jongens,' doelend op de fanbase en crew van Snelle. "Het leek me vet om een kledingstuk uit te brengen met een persoonlijke boodschap." aldus de rapper. "Toen de mannen van Pockies me benaderde voor een samenwerking hadden we dan ook binnen no-time het design klaar."

De lancering van de onderbroekenlijn gaat gepaard met fotoshoot en video. Daar zien we de rapper relaxed een kop koffie drinken, de krant lezen en een voetenbadje nemen. Decor: deftig landgoed. "Snelle is 24/7 hard aan het werk, Pockies staat voor ontspannen," vertelt Michiel Dicker oprichter van Pockies. "Daarom was het thema 'Rustig met Snelle' het perfecte huwelijk."

De boxershort van Snelle en Pockies is te verkrijgen op www.pockies.com. Ze kosten €17,99 per stuk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden