Lekker dansen in de buitenlucht

Deventer - Dit is dans, vechtkunsten en een beetje yoga en mindfullness in 1 swingende en afwisselende workout. Het is voor iedereen, jong en ouder en voor elk conditieniveau omdat we op verschillende intensiteit niveaus bewegen.

Er zijn in juli en augustus op zondagen open lessen. Je kan één keer komen, als je bijv. in de omgeving op vakantie bent, of vaker. Het is een leuke manier om met plezier je conditie op te bouwen of deze op pijl te houden in de zomermaanden.

"Nia in de buitenlucht is echt heerlijk! Blauwe lucht boven mijn hoofd en gras onder de voeten. Het is volop genieten" "Ik heb genoten tijdens de les en me de hele dag zen, vrolijk en in mijn kracht gevoeld. Ik kom graag weer"

Meld je aan via de website of mail: mainzer.clarissa@gmail.com. Een les is 10 euro. Graag gepast en contant betalen of met een tikkie. Neem een yogamatje en een flesje water mee. Doe kleding in laagjes aan waarin je lekker kan bewegen en mag zweten.

Voor meer informatie over Nia kijk op: www.dansmetclarissa.com. Kijk op zaterdag op de website: www.dansmetclarissa.com of de les doorgaat ivm weers- of andere omstandigheden.

Meer berichten