Maak kennis met bloemschikken en doe mee met een snuffelles!

Deventer - Via Groei & Bloei afd. Deventer kan men deelnemen aan een cursus bloemschikken.

Vantevoren is er een zogenaamde snuffelles. Deze avond wordt gehouden in buurtcentrum De Schalm, Dreef 1 in Deventer, op woensdagavond 4 september (19.30-21.30 uur). De les wordt gegeven door Frits Hoogers, een bekende, enthousiaste en zeer bedreven bloemstylist.

Aan de hand van een thema en uitleg (per mail vooraf) kan men bedenken wat men wil maken en verzorgt daarvoor zelf de materialen. Dit is namelijk de manier waarop ook de cursussen werken. Tijdens de les gaat men het idee uitwerken onder de deskundige leiding van Frits. De stukken worden vervolgens nabesproken in de groep. Voor de snuffelles kan men zich opgeven tot 1 september via de website van Groei en Bloei. Deelname kost € 7,50.

In de reguliere cursussen is er nog plek voor beginners en gevorderden. Men kan kiezen voor 5 lessen in het najaar of meteen inschrijven voor 10 lessen in voor- en najaar. Beginners (en bij voldoende deelname ook gevorderden) zijn welkom op de woensdagavond in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer en gevorderden kunnen lessen volgen op maandagavond in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello.

Verdere informatie: www.deventer.groei.nl, of via Meta Spruit, 06-22311450.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden