Nieuwe Alpha-cursus van start in Deventer

Deventer - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Deventer wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Deventer gaat op 9 september 2019 een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeen-komsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.00 uur tot 22.00 uur in de Koningskerk, Mariënburghstraat 4 in Deventer. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deel-nemers op alphacursus.nl of ga naar https://www.deontmoeting-deventer.nl/ of neem contact op met Albert-Jan Cloo e-mailadres: de.ontmoeting.deventer@gmail.com .

Meer berichten