Dames van Adel en Frank Blueka op zondag 15 september


Dames van Adel en Frank Blueka op zondag 15 september

Deventer - Op zondag 15 september is er in de muziekkoepel Nering Bögel is het Worpplantsoen een optreden van de Dames van Adel en Frank Blueka.

De Dames van Adel brengen driestemmige versies van pareltjes uit de popmuziek, begeleid door akoestische gitaar en bas. De band ontstond vanuit hun liefde voor meerstemmige zang en de wens om mooie popnummers op een originele manier ten gehore te brengen. Zangeressen Martine, Marion en Nadine switchen daarbij moeiteloos van solo- naar achtergrondzang en van de 1e, naar de 2e of 3e stem. Daarbij worden zij begeleid door gitarist Edwin en bassist Anne. 

Frank Blueka zijn specialiteit is het terugbrengen van rocksongs tot hun essentie. Een rock poëet, relaxed en doeltreffend. In de theaters ingebed in een beeldend verhaal, op festivals en in kroegen met een herkenbare sound. Verrassend, spannend en altijd die warme stem, die het publiek doet stilstaan en nieuwsgierig maakt… Soulvol, met invloeden uit moderne rock, Ierse invloeden en wereldwijde folk.

Het publiek kan dus wederom genieten van een dubbeloptreden in de nostalgische muziekkoepel, een garantie voor een heel gezellige middag muziek. Het publiek kan, zittend op de klapstoeltjes of lekker in het gras, genieten van het park, het weer en de muziek.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en er is een toiletgelegenheid in het park. Meer info:

www.muziekkoepelneringbogel.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden