Leer bridgen in de Buitensoos!

Deventer - Vaak wordt gezegd dat bridge zo moeilijk is, waardoor de stap naar de cursus niet zo gemakkelijk wordt gemaakt.

En dat je altijd met z'n tweeën moet komen. Allemaal onzin! Wij dagen je uit om twee avonden mee te doen en dan te bekijken of je de cursus gaat volgen. In een ontspannen sfeer wordt er aandacht besteed aan het biedsysteem en natuurlijk heb je vanaf de eerste les de kaarten in handen.

Laat de TV, de laptop en de i-phone een avond met rust en ga gewoon "sociaal genieten". Leer bridgen! Het is een boeiend, uitdagend kaartspel dat een hobby voor het leven kan worden. In Deventer en omgeving zijn vele bridgeclubs waar wekelijks met groot enthousiasme wordt gespeeld. Maar kom eerst op de cursus. Elke week een  avondje uit naar de sfeervolle Buiten- sociëteit om de basis te leren. Beetje theorie en veel spelen. Neem uw partner, vriend(in), buur of zoon/dochter mee. Het is voor iedereen. Aanmelden of meer info? Gewoon even mailen naar gejo.peet@planet.nl.                                                                                                                                                 
De cursus bestaat uit 12 maandagavonden van 19.30 – 22.00 uur en halverwege is er een korte pauze. Gejo Peet, docent van de Nederlandse Bridgebond, gaat op maandag 23 september starten. 

Voor gevorderden is op maandagmiddag( vanaf 23 september, 13.30 – 16.00 uur) de cursus  Berry Westra deel 3 / 4 . Mail als je meer wilt weten. 
 De cursus "Leer Wedstrijdbridge"(Praktijkcursus) wordt op dinsdagavond gegeven. Deze cursus  is ook voor bridgers die al op een club actief zijn of thuis regelmatig met vrienden spelen maar de puntjes op de i willen zetten.  
                                                               
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden