Fotograafje in actie
Fotograafje in actie (Foto: Sterre Delemarre)

Fotografiecursus voor kinderen

Deventer - Fotograaf Sterre Delemarre organiseert dit najaar een fotografiecursus voor kinderen in Deventer. Vind je het leuk om (beter) te leren fotograferen? En samen met andere kinderen een hoop plezier te hebben? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Afhankelijk van het weer gaan we binnen of buiten fotograferen. Sterre bedenkt opdrachten om (beter) te leren kijken en fotograferen. Maar natuurlijk is er ook veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit. We gaan op zoek naar de mooiste standpunten, de meest opvallende kleuren en bijzonder licht. Je leert hoe je iets heel groot kunt laten lijken, of juist heel klein. Hoe een stapje opzij het verschil kan maken tussen een foto die nergens op lijkt en een absolute topper. Aan het eind van elke les printen we je mooiste foto uit om thuis te laten zien.

De cursus is op dinsdag 24 september, 1 oktober, 8 oktober, 15 oktober en 29 oktober van 16 – 17.30 uur. De kosten zijn € 60 voor 5 lessen. Kan je niet alle dagen, dan betaal je € 12,50 per keer.

Als je zelf geen camera hebt, kan je er een van Sterre lenen. Wil je liever met je telefoon foto’s maken, dan kan dat ook.

Aanmelden bij Sterre Delemarre: info@fotosterre.nl, 06-47190935

Nieuwsgierig naar foto’s die andere kinderen gemaakt hebben? Kijk dan op www.facebook.com/jijenfotografie of www.fotosterre.nl.

Meer berichten