B&IT-lezing 'Elkaar terug zien in een ander leven' in de bibliotheek Twello

Apeldoorn - Bas Steman geeft in het hele land lezingen over zijn laatste roman. Met 'Morgan, een liefde' bracht Steman een verrassend en gewaagd thema binnen de literatuur, in de vorm van een overdonderend en ontroerend verhaal over de liefde, de oorlog, het leven en dood; het mysterie van de ziel en de liefde die dwars door de dood heen een weg zoekt.

Het boek heeft al veel mensen geroerd. In 2018 verbood de EO een tv-uitzending waarin Steman sprak over dit boek, vanwege de reïncarnatie-gedachte die in het boek behandeld wordt. In januari 2019 zond de NCRV wel een lang interview uit met de schrijver. 'Morgan, een liefde' wordt vertaald in het Welsh en verscheen ook als luisterboek. In de lezing gaat Steman dieper in op de autobiografische achtergronden en de totstandkoming van deze roman. 

Deze avond zal boekhandel Oonk met een boekentafel aanwezig zijn om de boeken van Bas Steman te verkopen.

Bas Steman, schrijver/programmamaker, is geboren in Apeldoorn 1971 en woonachtig in Zutphen. Hij schreef eerder belevingsbiografieën over Leontien van Moorsel en Ramses Shaffy. Zijn romandebuut maakte hij met De Aankomst in 2013. Hij is ook te zien als 'Ridder van Gelre' op Omroep Gelderland.

Datum: dinsdag 24 september 2019
Inleider: Bas Steman
Tijd: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Locatie: Bibliotheek Twello, Marktplein 11
Entree: € 5, -
Website: www.bassteman.nl

Meer berichten